DEZINFECŢIE

Ce este dezinfecția ?

Dezinfectantele sunt substanțe antimicrobiene care pot distruge toate microorganismele dăunătoare care se află pe un material sau le pot aduce la un nivel sigur.

Dezinfecția este metoda de combatere parțial sau total a microbilor și microorganismelor în scopul prevenirii și combaterii infecțiilor și a bolilor transmisibile. Dezinfecția nu înlocuiește, ci completează curățenia riguroasă și periodică a unui spațiu.

Primosal ofera servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie,

Dezinfecția profilactică

Aceasta se realizează pentru a preveni problemele legate de proliferarea germenilor patogeni sau condiționat patogeni care în mod normal constituie microbismul local și se dezvoltă, influențând negativ starea de sănătate a oamenilor și a animalelor. De exemplu, în cazul unei companii alimentare, prin dezinfecția profilactică sunt distruși germenii care ar putea altera marfa.

Dezinfecția de intervenție

Este o operațiune care se realizează atunci când are loc un accident virucidal și este absolut obligatorie pentru a elimina sursele și efectele infestării. Până la efectuarea dezinfecției de intervenție, compania respectivă nu-și poate relua activitatea.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!