Infrumusetarea si Hidrofobizarea Lemnului

servicii de antiseptizare

CURĂŢIREA ŞI INFRUMUSEŢAREA LEMNULUI

Orice obiect din lemn are o durata destul de scurta de viata, mai ales daca este vorba de garduri sau piese de mobilier de gradina (cele mai expuse intemperiilor). Adesea avem insa nevoie si sa reconditionam un dulap sau un scaun care nu se mai potriveste cu decorul casei sau poate are lacul crapat.

Primosal Group asigura servicii profesionale de curățire și înfrumusețare a lemnului utilizat atât în construcție cat și a mobilei și obiectelor de arta, utilizand produse proprii si aparate de ultima generatie.

HIDROFOBIZARE

Hidrofobizarea este un procedeu de finisare pentru conferirea rezistenţei la udare şi la trecerea apei prin care se conferă proprietatea de a respinge apa, dar materialul lemnos rămâne permeabil pentru aer. Hidrofobizarea materialelor lemnoase se obţine cu substanţe de diferite structuri chimice care au o tensiune mare în raport cu apa. Pe substratul lemnos aceste substanţe se orientează cu partea hidrofobă spre materialul formând o „perie” de protecţie împotriva apei. Forţele de adeziune apă-agent de hidrofobizare sunt nule ceea ce favorizează menţinerea formei sferice a picăturilor de apă fără etalare pe suprafaţa fibrelor.

Contactati-ne pentru o oferta personalizata!