DERATIZARE. DEZINSECŢIE. DEZINFECŢIE

PRIMOSAL oferă servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție, (D.D.D.) precum și produse eficiente pentru combaterea dăunătorilor.

Dezinsecție. Deratizare. Dezinfecție – Servicii complete de la Primosal.

Pe măsură ce comunitățile umane se extind și devin tot mai sofisticate, e nevoie de soluții care să ne dea siguranța că trăim și lucrăm într-un mediu curat și sănătos. Oriunde ne-am afla, într-un birou modern, în casa moștenită de la bunici, într-un aeroport aglomerat, în vizită la o fermă – avem nevoie să ne știm la adăpost de ceea ce numim generic dăunători: șoareci și șobolani, gândaci, muște, țânțari, bacterii etc.

Primosal ofera servicii de dezinsectie dezinfectie deratizare

DEZINSECTIE

Dezinsecția este procedeul de combatere prin pulverizare de insecticide specifice și cu ajutorul capcanelor mecanice a insectelor care constituie un pericol pentru sănătatea oamenilor, în condițiile în care acestea sunt purtătoare de vectori transmițători de boli. PRIMOSAL folosește produse eficiente, dar fără grad mare de toxicitate, și recomandă dezinsecția profilactică, care este mai puțin agresivă.

Afla mai multe!

DERATIZARE

Deratizarea reprezintă un complex de măsuri aplicate de toți factorii interesați pentru reducerea substanțială a populației de rozătoare : șoareci, șobolani etc – și menținerii acestora la un nivel numeric redus. Aceștia sunt dăunători periculoși, deoarece transmit boli atât oamenilor cât și animalelor și pot provoca pierderi semnificative. De aceea, deratizarea trebuie să fie un proces continuu, astfel încât să se împiedice refacerea populațiilor de rozătoare.

Afla mai multe

servicii curatenie
deratizare dezinsectie dezinfectie

DEZINFECŢIE

Dezinfecția este metoda de combatere de o o suprafață sau un obiect dat parțial sau total a microbilor și microorganismelor în scopul prevenirii și combaterii infecțiilor și a bolilor transmisibile. Dezinfecția nu înlocuiește, ci completează curățenia riguroasă și periodică a unui spațiu.

Dezinfectantele sunt substanțe antimicrobiene care pot distruge toate microorganismele dăunătoare care se află pe un material sau le pot aduce la un nivel sigur.

Aflati mai multe

Contacteaza-ne pentru oferta!