Dezinsectie

Metode folosite pentru dezinsecție

PRIMOSAL ofera o varietate de servicii:

logo-primosal

Dezinsecția prin pulverizarea de substanțe lichide cu ajutorul unor pompe sub presiune

Acesta este un procedeu care se folosește mai ales în spațiile închise. În funcție de gradul de infestare și de substanța care se folosește se stabilește cantitatea necesară de soluție concentrată pentru combaterea insectelor. Procedeul trebuie repetat la aproximativ două-trei săptămâni, pentru a îndepărta și noile insecte, ce abia eclozează.

Dezinsecția cu insecticide de tip gel pentru gândaci

Acest tip de dezinsecție presupune aplicarea unor picături de gel insecticid în locuri ascunse – în zona țevilor de scurgere, sub și în spatele aparatelor electrocasnice mari (aragaz, frigider, mașină de spălat), la tocurile ușilor, în preajma contoarelor, în zonele întunecate dintre-o încăpere sau acolo unde apar crăpături în pereți sau podele. Efectele se observă în aproximativ 24 de ore de la aplicare.

Dezinsecția prin pulverizare cu ajutorul atomizoarelor

Este un procedeu folosit în spațiile deschise (parcuri, străzi flancate de vegetație) sau în spații foarte înalte, de tipul halelor industriale. Acest tip de dezinsecție cu echipamente de tip sprayer generează ceață rece.

Dezinsecția prin pulverizarea cu ajutorul echipamentelor de tip thermal fogger

De asemenea folosit în spațiile largi (de la parcuri la hale), aceste echipamente generează o ceață caldă.

Dezinsecția cu ajutorul capcanelor cu ultraviolete

Instalarea unor capcane cu benzi adezive, grile electrice etc. este o metodă simplă și eficientă pentru a ține la distanță populațiile de muște și țânțari.

Dezinsecția cu ajutorul repelentelor cu ultrasunete

Pentru suprafețe mari, de sute de metri pătrați, populațiile de insecte dăunătoare se pot ține la distanță eficient folosind dispozitivele cu ultrasunete. Acestea au o frecvență de propagare (între 20.000 și 50.000 Hz) care produce disconfort insectelor, dar nu afectează oamenii sau animalele de casă.

Dezinsecția prin criogenare cu ajutorul echipamentului Criopest

Modalitatea rece de a face dezinsecție – Aceasta este un procedeu folosit în spațile sanitare unde pulverizarea insecticidelor nu este permisă. Cu ajutorul echipamentului Criopest, se eliberează azot lichid pe suprafețele de tratat care în contact cu aerul trece în stare gazoasă și atinge temperaturi cuprinse între – 1200 C și – 196 0 C, reușind astfel să penetreze orice fibră, fantă, textilă etc – un procedeu testat care ucide in proportie de 100% toate speciile de insecte.

Ce este dezinsecția ?

Dezinsecția este procedeul de combatere prin pulverizare de insecticide specifice și cu ajutorul capcanelor mecanice a insectelor care constituie un pericol pentru sănătatea oamenilor, în condițiile în care acestea sunt purtătoare de vectori transmițători de boli. Serviciile PRIMOSAL folosesc produse eficiente, dar fără grad mare de toxicitate, și recomandă dezinsecția profilactică, care este mai puțin agresivă.

Primosal ofera servicii de dezinsectie dezinfectie deratizare

Dezinsecție preventivă (profilactică)

Serviciile PRIMOSAL cuprind un complex de măsuri şi mijloace nespecifice şi specifice necesare pentru prevenirea înmulţirii şi dezvoltării insectelor și este prevăzută ca acţiune tehnologică, în ansamblul acţiunii de igienizare. Dezinsecția este obligatorie în cazul unitățiilor de alimentație publică și se realizează cu ajutorul insecticidelor cu spectru larg de acțiune.

Dezinsecție de necesitate (curativă)

Serviciile Dezinsectie PRIMOSAL se aplică în momentul înregistrării unui focar. Acest procedeu începe cu identificarea tipului de dăunător și stabilirea insecticidului corespunzător. Se efectuează două operațiuni de dezinsecție la un interval de 2 – 3 săptămâni, iar după eliminare se face dezinsecția profilactică, pentru a preîntâmpina apariția altui focar.

Primosal ofera servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie,

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!