TRATAMENT DE IRADIERE CU MICROUNDE

Sistem revolutionar de tratare la fata locului cu ajutorul unui generator de microunde cu aplicator, dispozitiv de setare a parametrilor de lucru: timp de expundere in functie de umiditatea si dimensiunea materialului ce urmeaza a fi tratat, trepied hidraulic pentru pozitionarea pe orizontala, verticala si longitudinala a generatorului de microunde.
Este solutia ideala pentru tratarea elementelor din lemn nedemontabile: usi, ferestre, parchet, paneluri de lemn, biblioteci, sarpante, orice element din lemn masiv si semifabricate atacate cu ciuperci (ex. Merulius Lacrimans), insecte (Hilotrupes Bajulus, Anobium Punctatum), mucegai. Se poate aplica dupa caz si la alte tipuri de materiale gen: beton, caramida, etc.

Avantaje:

  • 100% singura d.p.d.v. al protectiei muncii, al mediului
  • 100% non toxica, fiind o alternativa viabila de gazare sau injectare cu substante toxice
  • 100% eficienta in eliminare infestarii
  • Nu creaza reziduuri, nu sunt impuse conditii speciale de lucru (conditii de temperatura si umiditate normale)
  • Silentios in timpul utilizarii
TRATAMENT DE IRADIERE CU MICROUNDE

Aplicatii:

MICROWOOD 12 este solutia ideala pentru tratarea elementelor din lemn nedemontabile: usi, ferestre, parchet, paneluri de lemn, biblioteci, sarpante, orice elemente din lemn masiv si semifrabicate atacate cu ciuperci (ex. Merulius Lacrimans), insecte (Hilotrupes Bajulus, Anobium Punctatum), mucegaiuri. Se poate aplica dupa caz si la alte tipuri de materiale gen: beton, caramida, etc.

  • Preturile nu contin TVA si sunt exprimate pentru zona Bucuresti – Ilfov. In afara acestei zone se percep tarife pentru deplasarea personalului. Alte costuri vor fi exprimate in oferta pesonalizata.
  • Garantia pe care o oferim este in functie de starea initiala a obiectelor tratate, mediul in care sunt depozitate, stipulata in clar in contractul de prestari servicii si de monitorizare pe minim 1 an.
  • Oferta este valabila pana la 31.12.2016. Ne rezervam dreptul sa modificam oferta fara o notificare prealabila.
  • Modalitati de plata: CASH, B.P. sau CEC. Conditiile de plata sunt negociate in functie de calitatea materialului tratat, starea de infestare a acestuia si pretul final.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!