Viziune, Valori si Resurse

cercetare dezvoltare

Viziune

Primosal îşi propune să sporească satisfacţia clienţilor prin îmbunătăţirea continuă a calităţii managementului şi implicit să furnizeze cele mai bune servicii integrate pentru a deveni un leader al performanţei pe piaţa serviciilor ce contribuie la sănătatea și siguranța mediului în care trăim.

medalii-primosal

Valori

Obiectivele companiei urmăresc satisfacerea cerinţelor clienţilor prin realizarea de proiecte complexe la un înalt nivel tehnologic şi de calitate, respectând cu stricteţe termenele de execuţie angajate, respectiv îmbunătăţind continuu mediul organizaţional în care angajaţii performează.

cercetare dezvoltare

Resurse

Resursele intangibile sunt date de experienţa profesională vastă a companiei, măsurată printr-o creştere ascendentă a perfecţionării personalului. Resursele intangibile reprezintă de asemenea o componentă puternică: experienţa profesională vastă a companiei este măsurată printr-o creştere ascendentă a perfecţionării personalului, aceasta fiind una dintre cele mai performante în practicile moderne din ţară. Cu toate acestea, cea mai importantă resursă intangibilă o reprezintă reputaţia companiei Primosal : recunoaşterea brand-ului şi relaţiile bine stabilite cu furnizorii, clienţii, colaboratorii şi administraţiile publice locale.

Făcând referire la resursele fizice, Primosal dispune de: spații de birouri compartimentate pentru fiecare departament al companiei, spații de depozitare, atelier pentru verificarea, repararea și reîncărcarea stingătoarelor, parc logistic de mare dimensiune, fabrică pentru realizarea produselor de ignifugare utilizate la îmbunătățirea calității rezistenței lemnului împotriva focului cât și laboratoare de cercetare și dezvoltare moderne ce contribuie continuu la îmbunătățirea calității serviciilor oferite.