Ai nevoie de un profesionist?

BINE ATI VENIT LA PRIMOSAL GROUP

Servicii profesionale de deratizare, dezinsecție și dezinfecție (pest management), de curățenie civilă și industrială, de tratare și protecție a lemnului, de prevenire și stingere a incendiilor și domeniului ISCIR, fiecare domeniu de activitate fiind integrat într-un departament separat cu management și echipă proprie, toate fiind susținute de un program de cercetare și dezvoltare realizat prin laboratoarele Chemspeed.

logo-primosal

Compania PRIMOSAL de-a lungul existentei sale, a acumulat o serie de certificate si acreditari necesare dezvoltarii si imbunatatirii serviciilor prestate. Altfel suntem siguri ca oferim colaboratorilor nostri cele mai inalte standarde de calitate.

chermspeed

Laboratoarele Chemspeed, dezvoltate de Primosal, sunt echipate cu o stație-pilot pentru obținerea extractelor de uleiuri și substanțe active din produse biologice și o stație-pilot pentru reacții de polimerizare în câmp de microunde, de asemenea Chemspeed promoveaza activ chimia verde.

Multiple premii internationale

Primosal si subsidiara sa, Chemspeed, au castigat medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva.

medalii-primosal

Servicii PRIMOSAL

Primosal ofera servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie,

Deratizare. Dezinsectie. Dezinfectie.

Primosal oferă servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție, precum și produse eficiente pentru combaterea dăunătorilor.

servicii protectia lemnului si ingnifugare

Protectia Lemnului

Primosal oferă servicii specializate de îmbunătățire a comportamentului acestora la foc, de protecție împotriva putregaiului, insectelor, cariilor, de antiseptizare, precum și aplicări de uleiuri cu acțiune hidrofobizantă sau pentru punerea în valoare a frumuseții acestui material.

servicii de deratizare dezinsectie dezinfectie

P.S.I.

Viziunea companiei este să sporească satisfacţia clienţilor prin îmbunătăţirea continuă a calităţii managementului şi implicit să furnizeze cele mai bune servicii de apărare împotriva incendiilor pentru a deveni un leader al performanţei pe piaţa serviciilor destinate situațiilor de urgență.

Primosal investeste in cercetare

Cercetare Dezvoltare

Laboratoarele Chemspeed, dezvoltate de Primosal, sunt echipate cu o stație-pilot pentru obținerea extractelor de uleiuri și substanțe active din produse biologice și o stație-pilot pentru reacții de polimerizare în câmp de microunde, de asemenea Chemspeed promoveaza activ chimia verde.

deratizare dezinsectie dezinfectie

Curatenie

Primosal oferă servicii profesionale de curățenie comercială și industrială. Datorită personalului calificat, a echipamentelor performante, a agenților de curățare eficienți, care protejează atât materialele pe care le curăță, cât și mediul înconjurător, rezultatele obținute sunt întotdeauna la nivelul așteptărilor clienților noștri.

servicii ISCIR

I.S.C.I.R.

Cu o experință bogată prin intermediul partenerilor și specialiștilor nostrii, Primosal oferă servicii de cea mai bună calitate și la prețuri avantajoase la toată gama de servicii din domeniul ISCIR, atât la instalațiile de ridicat cât și la instalaţiile sub presiune.

De ce PRIMOSAL?

SUNTEM PROFESIONISTI

Echipa Primosal a acumulat o experiență bogată în cadrul proiectelor în care a fost implicata și a beneficiat constant de pregătire specifică. Suntem profesionisti!

SUNTEM CUNOSCUTI

19 ani de activitare, peste 5000 de clienti – persoane fizice, companii locale si multinaționale, instituții publice, spitale, unități de producție industriale, hoteluri și restaurante etc.

suntem accesibili

Prin investitiile facute in cercetare si instruire, ne-am asigurat un climat de munca profesionist, reusind astfel sa reducem costurile pentru clientii nostri.

Suntem responsabili

Clienții noștri beneficiază de confort contractual, prin asigurarea de răspundere civilă a prestatorului, pentru daunele apărute din cauza sa. Cu noi sunteti mereu in siguranta!

Avem Echipamente moderne

Pentru toate diviziile sale de business, Primosal folosește echipamente de ultimă generație și produse testate și avizate de organismele abilitate din domeniu.

INVESTIM ÎN CERCETARE

Primosal s-a implicat în ultimii ani în activități proprii de Cercetare-Dezvoltare, din dorința de a oferi pieței produse eficiente, la prețuri competitive și cu impact redus asupra mediului.

„Colaborarea cu Firma PRIMOSAL S.R.L., a fost inceputa in urma cu 4 ani. Recomand firma SC PRIMOSAL S.R.L pentru a colabora in desfasurarea activitatilor de Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare.”

Germanos Telecom Romania

„Colaborarea cu Firma SC PRIMOSAL S.R.L a fost inceputa in urma cu 1an. Prin urmare recomandam Firma SC PRIMOSAL SRL pentru a colabara in desfasurarea activitatilor de Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare.”

Rompetrol Downstream S.R.L.

„Inca din anul 2011 am demarat colaborarea cu Primosal S.R.L, colaborare ce continua si in acest moment, argumentele fiind calitatea serviciilor oferite, timpul prompt de reactie la solicitarile noastre, flexibilitatea, atitudinea proactiva si utilizarea unor substante cu impact scazut asupra mediului si sanatatii umane.”

Comceh

CLIENTI

 
client carrefour
client angst
client bogart
client germanos
client marfin
client gds suez