Viziunea companiei

Viziunea companiei Primosal este de a oferi servicii integrate și soluții de înaltă calitate în domeniile de deratizare, dezinsecție, dezinfecție (pest management), curățenie civilă și industrială, tratare și protecție a lemnului, prevenire și stingere a incendiilor, și în domeniul ISCIR. Prin dedicarea către excelență, inovație și sustenabilitate, Primosal își propune să devină lider de piață și partener de încredere pentru clienții săi, contribuind astfel la crearea unui mediu mai sigur și mai curat pentru comunitate. Compania se angajează să îmbunătățească continuu calitatea serviciilor sale, prin investiții constante în tehnologie, formare profesională a angajaților și prin dezvoltarea unor soluții personalizate care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui client.

Valorile companiei

Valorile companiei Primosal sunt fundamentale în îndeplinirea viziunii sale și se reflectă în toate aspectele activității sale. Acestea includ:

Profesionalism și Expertiză: Angajamentul de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, executate de echipe de specialiști bine pregătiți în fiecare domeniu de activitate.

Inovație și Excelență: Căutarea continuă a inovației și a excelenței în toate serviciile prestate, susținute de un program intensiv de cercetare și dezvoltare realizat în colaborare cu laboratoarele Chemspeed.

Integritate și Transparență: Menținerea unei relații de încredere cu clienții, partenerii și angajații, prin onestitate, integritate și transparență în toate acțiunile și deciziile companiei.

Sustenabilitate și Responsabilitate: Angajamentul față de practici de afaceri sustenabile care protejează mediul și contribuie la bunăstarea comunității.

Personalizare și Flexibilitate: Abilitatea de a dezvolta soluții personalizate care să satisfacă nevoile specifice ale fiecărui client, demonstrând flexibilitate și adaptabilitate în fața provocărilor.

Siguranță și Prevenție: Prioritatea acordată siguranței și prevenirii riscurilor în toate domeniile de activitate, cu scopul de a asigura un mediu de lucru și de viață sigur pentru angajați și clienți.

Parteneriat și Colaborare: Promovarea unui spirit de parteneriat și colaborare atât în interiorul companiei, între diferitele departamente, cât și în relațiile cu clienții, partenerii și furnizorii.

Prin aderarea la aceste valori, Primosal își propune să construiască o fundație solidă pentru realizarea viziunii sale și pentru asigurarea unei creșteri durabile în viitor.